Tartus Ülikooli 2a rajatavale büroohoonele pandi nurgakivi.

Täna pandi nurgakivi Tartu südalinnas aadressil Ülikooli 2a kerkivale moodsale kuuekorruselisele büroohoonele, kuhu veel enne aasta lõppu kolivad kõik AS Eesti Meedia meediaettevõtete Tartu toimetused.

“Tartus tegutseb arvestatav hulk Eesti Meedia meediaettevõtteid või nende Lõuna-Eesti harusid, mis on praegu erinevates majades laiali. Meie tahame nad kõik aga ühte majja koondada,” nentis AS Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann.

Aadressil Ülikooli 2a kerkival majal on kuus korrust, millest viiendale ja kuuendale korrusele kolivad Tartu Postimehe, Raadio Elmari, Raadio Kuku ja Kanal 2 Tartu toimetused. “Eesti Meedia ettevõtted saavad enda käsutusse ligi 1300 ruutmeetrise pinna, mis rahuldab meie vajadused ja annab töötajatele kõige kaasaegsemad töötingimused turul,” rääkis Nuutmann ja lisas, et moodne ja tehniliselt kaasaegne toimetuseruum võimaldab kiiret info liikumist ja vajadusel erinevate meediakanalite jõu operatiivset ühendamist. 

Positiivse kokkusattumusena on valmivasse majja koondunud mitmed vaid Eesti kapitalil põhinevad suurettevõtted. “Ma usun, et nii Eesti meediaettevõte kui ka Eesti pank nagu seda on LHV sobivad siia hästi ja seda maja võiks nimetada suisa Tartu Eesti Majaks,” märkis Tartu linnapea Urmas Klaas. Tänasel üritusel selgus, et majas leiab oma koha ka Eesti kütusefirma Olerex. 

Hoone arendajaks on Kaarsilla Kinnisvara OÜ, kellel täitub sel aastal 20 aastat kinnisvara arendamise turul. Hoonet ehitab Embach Ehitus OÜ, kes on lubanud hoone valmimist veel sel sügisel. Sven Nuutmann loodab, et Eesti Meedia Tartu üksused saavad jõulud juba uutes ruumides vastu võtta. 

Fotod üritusest: http://tartu.postimees.ee/3648489/galerii-eesti-meedia-tartu-toimetuste-uus-kodu-sai-nurgakivi

Allikas: www.eestimeedia.ee